Anslutning till fibernät för företag i Osby kommun

Nu erbjuds företag i Osby kommun anslutning till IP-Onlys fibernät.

Det är beslutat att industriområdena Västra, Sydost och Centrum ingår i etapp 1. Ett brev kommer att skickas till alla företag i de områdena under januari och februari med ett erbjudande för en anslutningsavgift på 20000 kr ex moms för hela byggnaden med max 25m från tomtgränsen, 10m om det är asfalt. Om byggnaden består av fler lokaler tillkommer en anslutningskostnad på 3000kr ex moms. IP-Only kommer också att kontakta alla fastighetsägare. Företag i Killeberg också ingår i etapp 1. IP-Only kommer att bli färdig i de områdena i juni 2016.
Erbjudandet gäller under en begränsad tidsperiod fram till 19/2 2016.

Etapp 2 består av industriområde Nord Ost och ”Netto”-området och kampanjen kommer preliminärt att börja i mars 2016. Erbjudandet gäller under en begränsad tidsperiod som skall beslutas.

Etapp 3 består av företag i centrala Lönsboda och industriområde vid Tommabodavägen/ Gjutarevägen. Ett brev kommer att skickas till alla företag i de områdena under februari och utbyggnaden kommer att vara klart i maj 2016. Erbjudandet gäller under en begränsad tidsperiod som skall beslutas.

Om ditt företag vill boka ett besök, kontakta Therèse Lindborg, försäljningsansvarig Region Syd på mobil :0731 21 22 45 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anslutning till fibernät för företag i Osby kommun
onsdag, 17 februari 2016

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.