Hemsidan fortsätter utvecklas

Osby Näringsliv bjöd in annonsörerna till information

Företagsregistret är det som är mest besökt på Osby Näringslivs hemsida. Den enskilda sida som lockar överlägset flest besökare är Osby Outlet, med cirka 10 000 klick.

Detta konstaterades då Osby Näringslivs hemsidesgrupp nyligen möttes under Rolf Wittströms ledning. Annonsörerna, som för övrigt kan lägga in en film på sidan utan extra kostnad, var också inbjudna.

Per Pegard på Kalbynet, som administrerar sidan, berättade att hemsidan gjorts snabbare och mera anpassad till mobiltelefonanvändning. Likaså att man under 2014 ska kunna göra riktade utskick via plattformen Mailchimp.

Alldeles nyligen har hemsidan, i synnerhet Osby Shoppings sidor, blivit avsevärt mera lockande. Där presenteras nu Veckans erbjudande, följt av en intervju med en affärsidkare, och flera butiker informerar via klickbara annonser om aktuella kampanjer och erbjudanden. Lönsboda Köpmangille har sedan en tid också en egen flik och efter hand väljer allt fler annonsörer att synas där. Åtgärderna har redan nu lett till påtagliga resultat!

Anna-Carin Darlin

Per Pegard redogör för hemsidans utveckling.
hemsidesmte.JPG
onsdag, 26 februari 2014

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.