Industrilunch i Hässleholm 22 november- Framtidens industri!

Vart är vi på väg? Hur påverkas du av digitaliseringen? Av globalisering och automation? Av nya tekniker som 3D-printning? Välkommen till Industrilunch i Hässleholm den 22 november, kl. 12.00-15.00

Framtidens industri – vad behöver du veta om den? Under en lunch kommer du att få ett bättre grepp om vad den snabba innovations- och teknikutvecklingen kan innebära för just dig som driver ett mindre eller mellanstort industriföretag.

På uppdrag av forskningsinstitutet Swerea har Kairos Future tagit fram en rapport om framtidens industri. Det är en svindlande resa vi nu är med på, med nya produktionsmetoder som 3D-printing, högre grad av automation, globalisering, digitalisering och en allt högre innovationstakt vad gäller produkter och tjänster. Anna Hall, vVD på IUC Syd, förmedlar nyckelfakta från framtidsrapporten och delar med sig av sina erfarenheter som konsult inom bl.a. tillverkningsindustri och stora internationella bolag.

Kom och lyssna på ett inspirerande, nyfiket och ibland lite utmanande föredrag om Framtidens industri. Vart är vi på väg? Hur påverkar framtiden dig? Hur påverkar framtiden Skåne? Hur påverkar framtiden Nordöstra Skåne?

Affärsnytta för dig : Under denna lunch bjuder vi på relevant och ögonöppnande kunskap. För att ta vara på möjligheterna i framtidens industri kan du också behöva utveckla nya färdigheter för att analysera och förstå marknaden, definiera krav på nya produkter och driva målinriktade förändrings- och innovationsprojekt. IUC berättar mer om spännande utvecklingsmöjligheter inom programmet Smart Innovation där du som företagare får ny kunskap och ett nätverk parallellt med konkret coachning i ett företagsspecifikt upplägg.

Tid: 22 november, kl 12.00-15.00
Plats: Norra Station, Norra Stationsgatan 8 A, Hässleholm
Anmälan: Anmäl dig senast 17 november 2016 via denna länk: INDUSTRILUNCH 22 NOVEMBER

Industrilunchen är kostnadsfri. No show utan avanmälan faktureras med 250 kr.

För frågor, kontakta Roger Höjendal, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Anna Hall, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen!

tisdag, 15 november 2016

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.