Kunglig glans på Galakvällen

Många välförtjänta utmärkelser och underhållning på Osby Näringsliv´s företagsgala

Det var god stämning med många applåder blandat med skratt, god mat och dryck därtill när Osby Näringsliv hade sin årliga företagsgala. Och minsann kom inte KG den 16:e på besök också.

Eva Marie Rading, Fröjd af Sweden, var först på scen och fick blommor för  utmärkelsen som "Årets Butik i Skåne". Motsvarande fina utmärkelse fick Fröjd redan 2016, men då som Årets Butik i Osby.

LNT Järn i Lönsboda fick nu utmärkelsen som Årets Butik 2018. LNT har profilerat sig som stenindustrins bästa servicebutik och har kunder från hela södra Sverige.

Årets Innovationspris gick till kommunens största företag, Lekolar, för sina innovationer inom pedagogiska produkter till förskola och skola. VD David Persson kunde berätta om stark tillväxt och utbyggnadsplaner på Hallarydsvägen.

Osby Kommun utser varje år Årets Eldsjäl. Den här gången gick utmärkelsen till Solveig Palm och Kenty Magnusson från Hökön. Solveig och Kent har dokumenterat Hökön i bilder från hela 1900-talet. Man driver också ett samtalscafé varje onsdag i f.d. skolbyggnaden.

Den sista och kanske mest prestigefyllda utmärkelsen gick till Thomas Knutsson, VD för Careco Inredningar AB. Careco har på kort tid ökat till 40 anställda och lite drygt 100 Mkr i omsättning. Careco är ett inredningsföretag som under ledorden funktion, kvalitet, kreativitet och flexibilitet skapar inredningar till offentliga miljöer.

 

 

 

 

 

 

Kunglig glans på Galakvällen
ON-gala-18-HMK-3.jpg
fredag, 23 mars 2018

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.