Lokalt näringsliv prisas

2014 års företagsgala - Se bildkavalkad!

Igår kväll, i anslutning till Osby näringslivs årsmöte, anordnades det prisutdelning för det lokala näringslivet. För andra året i rad delar  Företagarna, Osby kommun, Osby Näringsliv och NyföretagarCentrum gemensamt ut priser till  lokala näringsidkare. Tillsammans ska priserna belysa olika exempel på gott entreprenörskap i kommunen.
 
- Det är viktigt att uppmärksamma och lyfta fram goda exempel på kreativt och skickligt entreprenörskap. Utan dessa företag eller personer skulle vi inte kunna stoltsera med ett sådant bra företagsklimat i kommunen, menar näringslivsutvecklare Paul Phillips.
 
Priserna gick till följande företag eller personer:
Årets företagare 2014
Företagarnas utmärkelse gick till Jörgen Rickardsson Byggnads AB  för att de, genom yrkesskicklighet och lösningsfokuserade arbetssätt, gett ett mervärde för kunden som också skapat ett stort förtroende i branschen.
Eldsjälspriset 2014
Osby kommuns pris gick till Solveig Nordh för hennes engagemang och outtröttliga arbete med att utveckla Brio Lekoseum till kommunens främsta besöksmål. Hon har har lagt sin själ i arbetet med Lekoseum långt utöver vad hennes anställning krävt.
Årets butik 2014
Osby Näringslivs utmärkelse gick till butiken Lönsboda Livs AB som genom ledarskap och strategiska affärsmannaskap bevisat att framgångsrika företag föds av drivkraften hos ägare och företagsledare.
Årets nyföretagare 2014
NyföretagarCentrums pris gick till Daniel Malm på DM Elteknik AB för hans förmåga att alltid sätta kunden i fokus och vårda den personliga relationen.
 
Bilder från galan:
 
torsdag, 03 april 2014

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.