Nya ALMI digitaliserings- och miljö checkar att söka

Region Skåne utlyser regelbundet checkar för att främja affärsmöjligheter och stärka konkurrenskraften hos företag. I år är det digitaliseringscheckar och gröna checkar som erbjuds. Företagen kan söka checkar upp till 250 000 kronor.

Pengarna är öronmärkta för företag som står inför en digitalisering av verksamheten, eller företag som vill utveckla innovativa lösningar inom miljöteknik eller miljöanpassade tjänster som bidrar till att skapa effektiv resurshushållning.

Digitaliseringscheckar

Företag kan söka en check för allt från att ta fram en digital strategi kopplad till affärsplanen till att identifiera nya affärsmodeller och effektivisera digitala processer och system

http://www.skane.com/sv/digitaliseringscheckar-for-skanska-smaforetag

Gröna checkar

Företag kan söka en check för innovativa lösningar inom miljöteknik eller miljöanpassade tjänster som bidrar till att skapa effektiv resurshushållning jämfört med befintliga produkter

http://www.skane.com/sv/grona-checkar-for-skanska-smaforetag

Målgrupp
Checkarna vänder sig till företag i alla branscher, dock måste man ha 2-49 anställda och minst 3 miljoner kronor i omsättning. Den som söker ska också kunna uppvisa ett positivt resultat.

Ansökningstid

Utlysningen är öppen fram till den 13 januari 2017

Information- och pitchningsträff
Den 13 december kl 13-16 hålls en informationsträff om checkarna i Tillväxt Malmös lokaler på Rådmansgatan 9 i Malmö. Här får man också möjlighet till pitchträning inför det kommande "draknästet".

Anmälan

Vill du har mer information kontakta Paul Phillips 0479 528326 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

torsdag, 08 december 2016

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Kommunal upphandling

Aktuella upphandlingar i Osby kommun.

Se lista över pågående upphandlingar.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.