Verksamhetsutövare sökes till stationshuset i Osby

Vid årsskiftet 2016/2017 töms Osby stationshus när delar av Kultur & fritids verksamheter flyttar till andra lokaler. Mitt i Osby, med omedelbar närhet till kommunikationerna till och från staden, söker vi nu någon som kan bedriva kafé- och/eller kioskverksamhet i våra lokaler och även vara ombud för Skånetrafikens biljettförsäljning.

Genom att få in en aktör som kan erbjuda längre öppettider, kaffe och/ eller kiosk och även försäljning av Skånetrafikens biljetter, skapas bättre förutsättning att tillgodose efterfrågade behov.

Det är möjligt för alla, även privatpersoner, att lämna anbud och skapa konto på Kommers Annons, där annons och all annan nödvändig information finns på denna sida.

Sista dag för att skicka in ansökningar om att få lämna anbud är 2017-01-05. Vi ser fram emot många bra anbud!

Man måste inte ha eller ange organisationsnummer för att skapa ett kostnadsfritt konto och lämna in anbud i samband med upphandlingar i Osby kommuns regi.

Vid frågor kontakta Gustaf Strand på kommunens upphandlingsfunktion på 044-775 60 23 eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

torsdag, 22 december 2016

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.