Ordförande har ordet - augusti 2015

Då var man åter i gång efter semesterperioden. Den svenska sommaren var kanske inte den allra bästa i år under juli månad. Men de sista veckorna har vi i vart fall kunnat glädjas åt betydligt fler soliga och varma dagar. Hoppas med detta att alla har kunnat ladda om och fått den avkoppling som vi ibland behöver.

Styrelsemötet den 8 juni.
En viktig punkt på dagordningen var en diskussion om vårt företagsklimat i kommunen. Styrelsen  har blivit kontaktad av missnöjda entreprenörer som menar att vissa upphandlingar som kommunen gör utesluter Osbyföretag. Detta har helt enkelt resulterat i att man inte längre lämnar anbud på kommunens upphandlingar. Detta är mycket allvarligt. Därför beslutade styrelsen att tillskriva kommunen i detta ärende vilket också uppmärksammats i lokalpressen. Det är nu inbokat ett möte i slutet på månanden då vi skall ha en dialog med ansvariga tjänstemän.

Representanter från Osby Näringsliv har under sommaren deltagit då riksdagsledamoten Per-Arne Håkansson (S), ledamot i näringsutskottet, gjorde ett besök i vår kommun. Vill passa på och tacka alla som deltog för en givande diskussion där vi fick möjlighet att framföra några av våra hjärtefrågor.

Osby Shopping har även i år genomfört sin allsångskväll med många besökare trots det (även i år) lite trista sommarvädret.

Lunchmöte 28 augusti.
Handelsbanken är värd för lunchmötet på fredag. Tema den här gången är företagsöverlåtelser.
Bra tips om Du vill sälja eller köpa företag får vi från ett av Sveriges ledande konsultföretag inom branschen.
Vi träffas väl på Restaurang Borgen kl. 12.00? Mats Svensson
Ordförande

söndag, 23 augusti 2015

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Näringsliv, kansli

Telefontider: mån-fre 8-16
Besöksadress: Forsgatan 3
Postadress: Forsgatan 3, 283 36 Osby
Telefon: 0479-161 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.