OSBY:SHOPPING

Osby Shopping är ett nätverk av butiker och servicefunktioner i Osby. Nätverket och företagen är alla medlemmar i Osby Näringsliv. Totalt är det 45 företag som tillsammans jobbar för att öka intresse, utbud och attraktivitet i Osby centrum. Gemensamma aktiviteter leds av Osby kommuns Citysamordnare.

Osby Shopping skapades 2010 i syfte att öka köpkraften i Osby. För att uppnå det krävs ett brett och attraktivt utbud. En trivsam miljö. Hög tillgänglighet och lockande aktiviteter. Syftet är att stimulera handeln på hemmaplan för att på så sätt behålla och utveckla ett levande centrum i Osby.
Osby:Shopping är ett samarbetsprojekt mellan Osby Näringsliv och Osby kommun.

Kontaktperson: Suzanne Dahlin, Citysamordnare i Osby.
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 073-05 00 19

Medlemskap OSBY:SHOPPING

För medlemskap krävs att du är medlem i Osby Näringsliv och att du har din verksamhet i Osby. För Lönsboda finns en motsvarighet i Lönsboda Köpmannagille. Genom medlemsskapet ges möjlighet till att samfinanisera annonsering, långlördag, och andra marknadsaktiviteter. Vi jobbar även tillsammans med polis och kommunen för att säkerställa en trygg och säker mijö såväl för kunderna som vår egen butikspersonal. På sidan "Alla butiker"  är det en symbol med ett O:S som visar hos vilka butiker som är medlemmar.

Klubb Osby

Du hämtar din Klubb Osby bricka i någon av de anslutna butikerna sedan registrerar du din Klubb Osby-bricka via länken här med hjälp av medlemsnumret som står på brickan. Under menyn Stämplar & Bonus kan du välja vilka butikers kundklubbar du vill ansluta dig till. Varje butiks kundklubb har ett eget stämpel- och bonusprogram. Som tack för att du handlar i Klubb Osby så får du ta del av en rad förmåner. Du får bonus på dina lokala köp, förtur på rea, VIP-inbjudningar – och mycket, mycket mer! Kundklubbar & bonusprogram. På sidan "Alla butiker"  är det en symbol med en Klubb Osby symbol som visar hos vilka butiker som är anslutna.

Presentkort

Nu kan du köpa ett presentkort på Present & Dekor, Briogatan 3A, som gäller hos de flesta av Osby:shoppings medlemmar. Om du inte utnyttjar hela beloppet i den butik du handlar så får du ett tillgodokvitto som kan användas vid ett senare tillfälle. På sidan "Alla butiker"  är det en symbol med ett P som visar hos vilka butiker ni kan använda ert presentkort.

O:S appen

Appen funkar både på iPhone och Android. Du laddar ner den från AppStore och Google Play. I appen kan du se:

  • Aktuella erbjudanden från våra butiker
  • Karta
  • Butikslista
  • Öppettider

Veckans lunch

Se utbudet av luncher i Osby kommun.

Välj ditt lunchställe här.

Osby Shopping

Osby:Shopping är ett samarbetsprojekt mellan Osby Näringsliv och Osby kommun.

Kontaktperson: Suzanne Dahlin, Citysamordnare i Osby.
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. • Tel: 0730 - 50 01 98